VELKOMMEN

Pigeon Air Photo er specialiseret i drone-optagelser, 360-graders billeder, 3D fotogrammetri og termografi til brug for rundvisninger, salgspræsentationer, kortlægning og dokumentation.

PAKKELØSNINGER:

Både ser bedst ud på vandet, hvor de hører hjemme. Og vi har sammensat en komplet præsentationspakke med luftoptagelser af båden på vandet, kvalitetsbilleder af kahytterne og 360- graders rundtur.

Luftfotos og videooptagelser af ejendomme, giver en unik mulighed for at fremhæve ejendommens arkitektur og beliggenhed. Luftoptagelserne kan kombineres med 360-graders optagelser og billeder på jorden.

Fotografering af flyvemaskiner med 360-graders optageteknik, giver betragteren helt nye muligheder for, at gå på opdagelse. Desuden kan 360-graders optagelserne kombineres med relevante næroptagelser, videoklip og andet.

Luftoptagelser af kirkebygninger, kirkegårde, præstegårde og 360-graders optagelser af kirkerummet giver mulighed for at dele historien om kirkerummets artefakter på en ny måde. Det giver overblik og indblik.

UDVALGTE CASES: